SUP står för StandUpPaddleboardoch är en sportsom har blivit allt mer populärvärldenrunt. StandUpPaddleboardfungerar som så att en person står på en paddleboard liknande en surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.STAND UP PADDLE

Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du ha din SUP i alla olika typer av vatten. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att bruka din paddleboard, beroende på vattnet som du har din SUP i.

Paddleboard

Det viktigaste för SUPär att välja rättpaddleboard. Du kommer att märka stora skillnader medStandUpPaddle om du har valt enpaddelbräda som passar perfekt för din SUP aktivitet.Paddelbrädafinns både som uppblåsbar eller i komposit. Till synes är båda alternativen lika, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård SUP är tillverkad för högre fart, har ett starkare glid och är fördelaktig om du vill undvika attpumpa upp din paddleboard varje gång och vill ut på vattnet direkt.Fördelen med en uppblåsbarSUP är att den är enkel att förvara och att du kan ta med den överallt och testapå nya vattendrag när du reser.

Testa på SUP Yoga

SUP finns i olika varianter och med den smartapaddelbrädanfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på enpaddelbräda.SUP Yoga är en träningsform som är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning på stilla vatten.

SUP Stockholm

I Stockholm trendar träningsformen SUP. För att upptäcka och njuta av Stockholms skärgårdar har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enSUP Stockholm runt.SUP är en hobby som passar både unga och gamla och som skapat en aktivitet att göra utomhus när det är skinande Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärSUP ett bra val som passar förallaåldrar stand up paddle.