Miksi ongelmasi pitäisi käyttää online -etujen luomista, koska yhä useammat yritykset löytävät asiakkaitaan verkosta. Äskettäisen psykoanalyysin mukaan vain noin 88 prosenttia verkko-ostajista käyttää Googlen tai apulaishakukoneiden avulla äärimmäisyystutkimusta aikaisemman tuotteen tai edistyksen jälkeen. Siksi, jos kiusasi tuntea löytää hyvitetyt ostajat, tavoitat sen verkossa.

Nämä hyvitetyt liidit etsivät sinua. Kun ihmiset tekevät hakuja verkossa, he etsivät erityisiä ehdotuksia, mikä on toisin kuin mikään uusi muoto tai sponsorointi tai mainonta. Kaikkien radion, painetun median tai television takana olevien ylistettyjen lomakkeiden on kiinnitettävä asiakkaan huomio sattumanvaraisesti, mutta asiakas etsii verkossa tietoja, jotka johtavat heidät suoraan sinuun. Tämä määritetty plus voi saada heidät oikealle kotiovellesi.

Toinen online -vähentymisen sukupolven osa on passiivinen oppaan luominen, koska Internet on pääsyoikeus 24/7, aivan kuten ongelmasi ei. seo optimointi voit kohdistaa huomiosi liideihisi myös sen sulkemisen jälkeen, minkä vuoksi median apumuotoja ei ehkä lievennetä.

Jos kilpailijasi eivät käytä Internetiä, olet paljon edellä. Jos näet-et ole ennenaikaisesti tavoittelevaasi asiakasta, kun jättimäinen julkaisu lähestyy tilannetta, myöhemmin joku muu aikoo hyötyä näistä potentiaalisista asiakkaista. Hanki isompi ensin sieltä ja oikean ilmoituksen perusteella.