Estetikkliniken

Välkommen till vår skönhetsklinik. Vår skönhetsklinik utför det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. Hos oss finns det certifierad personal som behandlar vårt utbud med botox, fillers och behandling av microtoxin och body sculpting. Våra behandlare utmärker sig för deras specialisering och moderna metoder på behandlingar inom skönhet.
Vår klinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och vår behandling som du utför på vår klinik. Vi strävar mot att bli ett förstahandsval för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg med fokus på skönhet och body sculpting.Personalised cosmetic - Cremology

Bästa fillers Göteborg
Det finns en mängd olika estetikkliniker inom Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, utan att vara en legitimerad klinik. Vi erbjuder erfaren och legitimerad personal som behandlar ditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg.
Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt och ett naturligt slutresultat. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.
Våra certifierade behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers rynka, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.
Botox Göteborg pris
Vad kostar botox? Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox skiljer sig priserna åt.
Exempelvis om du vill behandla botox kråksparkar, botox ögon eller botox käke för att nämna ett par av områdena som vi kan behandla.
En detaljerad offert ges under din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du vill ha botox injicering, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin syn på vilken behandling med botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat https://www.gotaklinik.se/.
Botox injektion – Procedur?
Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din behandling med botox. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att ta dig igenom steg för steg, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första behandling eller om du har gjort behandling med botox innan, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sin åsikt om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är en effektiv metod mot huvudvärk och migrän och för att vårda överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.