På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi är en klinik som behandlar det mesta inom skönhet och estetik. Hos oss på vår klinik verkar legitimerad personal som behandlar områdena botox, fillers, microtoxin och body sculpting. Skönhetsklinikens personal utmärker sig för deras expertis och moderna metoder på behandlingar inom beauty.
Vår skönhetsklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och de behandlingar som du gör på vår klinik. Vi strävar mot att bli ett alternativ för dig som vill välja en klinik i Göteborg med dig i fokus.Image result for Skräddarsydda skönhetsbehandlingar

Filler Göteborg
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika skönhetskliniker i Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, men som saknar kompetens. Vi erbjuder legitimerad behandlingspersonal som möter dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillers.
Vi gör allt för att våra legitimerade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vi vill alltid kunna ge dig de bästa fillers Göteborg stads beauty clinics har att erbjuda.
Botox Göteborg pris
Vad kostar botox? Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox skiljer sig priserna åt.
Exempelvis om du vill behandla botox kråksparkar, botox argrynka eller botox käke för att nämna förslag på områdena som vi kan behandla.
En detaljerad offert ges när du har din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Ni diskuterar vilket område du behöver ha botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin syn på vilken behandling med botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.
Botox procedur
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att förklara proceduren, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första behandling eller om du har gjort injicering innan, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge dig all information om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri https://www.gotaklinik.se/.
Botox är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.