Botulinumtoxin, mer känt som Botox, är framtaget för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att fylla ut och ge ett lyft till förslappad hud.Botoxinjicering används främst till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men är även användbart för behandling av exempelvis svettkörtlar på olika områden av kroppen.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, mjuka upparga rynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.Botox Injections - How Botox Works - Cost, Results & Side Effects

Dina muskler i ansiktet hör ihop och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som resulterar i linjer i pannan eller rynkig panna.Behandlingar med botox motverkarEn Botoxbehandling göteborg ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet till exempel.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är hjälpande mot migrän och för att lugna överspända muskler.När du behandlar med botox i pannan lugnar dumusklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Botox priser

Botox varierar i pris. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox är det olika priser.

Exempelvis om du villbehandlabotox kråksparkar,botox glabella eller botox kämuskler för att nämna några utav områdena som går att behandla.

Fullständigt pris ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Där går ni tillsammans igenom vilket område du önskar görabotox, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilkenbotox behandling som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Hur går det till vid en botox injektion?

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Efter dethar du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att förklarabehandlingen, pris och för att besvara frågor och funderingar.Även om det är din första behandling eller om du har gjort botoxtidigare, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gesitt utlåtande om din behandling.

Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före efter

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.